Smart Tv Modelleri İçin Mevcut Uygulamalar Ve Fiyatları

  • |

Smart tv lerde harici cihaza gerek kalmadan iptv kullanabilmenizi sağlayan başlıca uygulamalar.

 

Smart İptv Uygulaması :  Samsung Smart, Lg Smart Ve Bazı Android Smart tv lerde mevcuttur. 2015 ve daha eski üretimli cihazlarda tavsiye edilmez. (ram işlemci yetersiz kalacağı için) Bu uygulama mevcut tv için ömürlük 5,69 euro'dur. Tv marketinizde mevcut değil ise başka uygulamaya yönelmelisiniz. İptv bilgilerinizin tarafımızdan yüklenmesi için bize uygulama ekranında yazan mac adresini iletmeniz yeterlidir.

 

Set İptv Uygulaması :  Samsung Smart Ve Lg Smart tv lerde mevcuttur.  Bu uygulama mevcut tv için ömürlük 15 euro'dur. İptv bilgilerinizin tarafımızdan yüklenmesi için bize uygulama ekranında yazan mac adresini iletmeniz yeterlidir.

 

Duplex Play :  Samsung Smart, Lg Smart Ve Android Smart  tv lerde mevcuttur. Smart tv ler için en gelişmiş uygulamadır ve tarafımızdan tavsiye edilmektedir. Bu uygulamanın 6 aylık 0,99 dolar, 12 aylık 1,99 dolar ücreti bulunmaktadır. Bu uygulama 2015 ve öncesi üretimli cihazlarda bulunmaz. Eğer tv marketinde yok ise market ülkenizi abd yaparak indirebilirsiniz. İptv bilgilerinizin tarafımızdan yüklenmesi için bize device key ve id yi iletmeniz yeterlidir.

 

SSiptv : Samsung Smart, Lg Smart, Vestel Smart Ve bir çok farklı markada smart tv de yer alan bir uygulamadır. Ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamayı kurup çalıştırdıktan sonra, ayarlar kısmından kod ürete basıp, çıkan kodu bize iletirseniz yükleme işleminizi sağlayabiliriz.  Uygulama performansı tv nizin ram ve işlemci gücüne göre değişiklik göstermektedir bu durum tamamen müşteri sorumluluğundadır. 

 

Net İptv : Samsung ve Lg modellerinde bulunmaktadır. Direk samsung app store dan veya lg mağazasından indirilebilir. 2017 ve sonrası modeller içindir. Uygulamanın 24 aylık 5,79 euro, ömürlük ise 13,79 euro ücreti bulunmakta olup direk sitesi üzerinden ödenmelidir. Bu uygulamaya iptv bilgilerinizi yükleyebilmemiz için mac adresinizi iletmeniz yeterlidir.

 

İptv Extreme Pro : Sadece Android Smart tv lerde bulunmaktadır. Xtream Api olarak menü üzerinden yüklemesi kumanda ile yapılabilmektedir. Ücretsiz reklamlı sürümü veya ücretli sürümü de mevcuttur.